Saturday , December 3 2022

Peste două milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Suceava pentru 18 primării și 14 suceveni

Optsprezece localități sucevene aflate în situație de extremă dificultate au primit 1,97 milioane de lei din Fondul de rezervă al Consiliului Județean.

Conform unui proiect de hotărâre care a fost aprobat în ședința de vineri, 28 octombrie, orașul Liteni va beneficia de 200.000 de lei, iar comuna Pojorâta de 170.000 de lei.

Celelalte 16 localități – orașul Broșteni și comunele Adâncata, Arbore, Berchișești, Bogdănești, Bunești, Drăgușeni, Frătăuții Noi, Horodnic de Jos, Iacobeni, Iaslovăț, Izvoarele Sucevei, Moara, Moldovița, Putna și Sadova – vor primi câte 100.000 de lei.

Tot din Fondul de rezervă, 14 suceveni vor fi ajutați cu 50.500 de lei. Aceasta la inițiativa președintelui Gheorghe Flutur, sumele fiind alocate din Fondul de rezerva bugetară, ajutoarele fiind unor persoane fizice aflate în situații de extremă dificultate. Sumele alocate vor fi între 2.000 și 8.000 de lei. Vor primi sprijin financiar șase persoane din Pătrăuți, două din comuna Frumosu și câte una din Câmpulung Moldovenesc, Todirești, Mironu, Brădățel, Vatra Dornei și Suceava. (D.P.)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …