Tuesday , December 6 2022

Peste 900 de dascăli şi-au depus dosarele pentru concursul de titularizare

inspectorat

In perioada 8-17 mai, au fost depuse 935 de dosare pentru concursul de titularizare u candidaţii înscrişi vor susţine inspecţia şcolară la clasă între 27 mai-28 iunie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe data de 30 iulie u în evidenţele I.SJ. Suceava există 133 de posturi titularizabile, având o viabilitate mai mult de patru ani şi 527 netitularizabile, cu o viabilitate sub patru ani u cele două centre în care se va susţine concursul de titularizare sunt Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” şi Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava

S-au finalizat înscrierile pentru concursul de titularizare pe posturile vacante din învăţământul preuniversitar. In perioada 8-17 mai, s-au depus 935 de dosare, din care un număr de 598 în centrul nr.1-Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava şi 337 în centrul nr. 2- Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava, ce vor fi validate între 22-24 mai. În perioada 27 mai – 28 iunie, candidaţii validaţi vor susţine proba de inspecţie şcolară la clasă, conform planificărilor afişate la Inspectoratul Scolar. În evidenţele I.SJ. Suceava există 133 de posturi titularizabile, având o viabilitate mai mult de 4 ani şi 527 netitularizabile, cu o viabilitate sub 4 ani. In conformitate cu metodologia de ocupare a posturilor vacante/temporar vacante în învăţământ şi potrivit calendarului mişcărilor de personal, Inspectoratul Scolar Judeţean Suceava a desemnat două centre de examen, cu repartizarea disciplinelor la care se va susţine proba scrisă. Astfel, în primul centru-Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava se va da examenul de titularizare pentru învăţători, educatori, istorie, geografie, religie, educaţie muzicală, limba şi literatura română, limbi străine, limba maternă ucraineană şi specializări pentru cluburi ale copiilor. La cel de-al doilea centru-Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava se va suţine examenul la discipline tehnice de specialitate, discipline socio-umane, cultură civică, educaţie plastică, biologie, chimie, fizică, consiliere şcolară, informatică, matematică, învăţământ special şu specializări pentru cluburi ale copiilor.
Cei care şi-au depus dosarele pentru concursul de titularizare pot fi validate, prin semnătură, până pe data de 24
Toţi cei care şi-au depus dosarele pentru concursul de titularizare, trebuie să se prezinte până pe data de 24 mai a.c., pentru validarea acestora, prin semnătură de către candidaţi sau împuterniciţii acestora ci procură notarială, în original. In caz contrar, neprezentarea la validare atrage anularea înscrierii. Excepţie fac absolvenţii 2013, care vor trebui să valideze înscrierea între 22-25 iulie. Pe 27 mai va fi afişată lista candidaţilor înscrişi şi a graficului de susţinere a probelor practice/orale şi a inspecţiilor la clasă la Inspectoratul Scolar Judeţean, iar între 27 mai şi 28 iunie va fi organizată desfăşurarea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă. 30 iulie este ziua cea mare, când va avea loc proba scrisă în cele două centre situate în Suceava. Pe 5 august se vor afişa rezultatele, în zilele de 5 şi 6 august urmând a fi înregistrate contestaţiile la ISJ Suceava. Pe 8 august se vor afişa rezultatele finale. (Georgiana GROZA)
 

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …