Wednesday , September 28 2022

Peste 800 de artişti din România şi Europa, la Bucovina Rock Castle, îîn Cetatea de Scaun

13231_569840899715396_2051308940_n

Festivalul se va desfăşura în perioada 22-25 august u “Încercăm să creştem acest festival. Este o aşteptare foarte mare şi un public doritor de un astfel de festival”, a declarat, ieri, preşedintele CJ, Cătălin Nechifor

Peste opt sute de artişti din diverse ţări europene vor participa la Festivalul “Bucovina Rock Castle”, care se va desfăşura în Cetatea de Scaun a Sucevei, în perioada 22-25 august, a anunţat, vineri, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, care a menţionat că intrarea va fi gratuită în acest an.
Nechifor a declarat într-o conferinţă de presă că acest festival, aflat la a treia ediţie, este aşteptat de public şi că în acest an va fi crescută alocarea financiară, dar şi perioada de desfăşurare, de la trei la patru zile.
El a mai spus că vor participa trupe din România, Ungaria, Marea Britanie, Grecia, Macedonia, Ucraina şi Republica Moldova, fiind implicate 856 de persoane pentru acest eveniment care se va desfăşura în Cetatea de Scaun a Sucevei.
“Încercăm să creştem acest festival. Este o aşteptare foarte mare şi un public doritor de un astfel de festival”, a spus Nechifor, care a menţionat că finanţarea va fi asigurată de Centrul Cultural Bucovina şi Muzeul Bucovinei.
Totodată, pe parcursul festivalului vor fi comercializate materiale promoţionale, cum ar fi tricouri personalizate şi afişe ale spectacolului.
Cătălin Nechifor a precizat că intrarea va fi gratuită şi se va percepe doar taxa de vizitare a Cetăţii de Scaun, care este modică.
Festivalul “Bucovina Rock Castle” a fost lansat în 2011, ca o manifestare gândită în spiritul renaşterii rockului românesc prin tânăra generaţie. t

Vezi si

Bilanț al primarului Ion Lungu, după primii doi ani din actualul mandat: 25 de proiecte finalizate, 8 în desfășurare și alte 26 pregătite, în valoare totală de 200 de milioane de euro

Miercuri, 28 septembrie 2022, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a făcut public un bilanț al …