Thursday , September 29 2022

Peste 500 de suporteri ucraineni, întâmpinați de polițiștii suceveni la Vama Siret

Microbiștii au primit sfaturi și pliante despre cum trebuie să se comporte în România

România găzduiește trei meciuri din faza grupelor și o optime de finală in cadrul Campionatului European de fotbal. Două dintre meciuri sunt jucate de către naționala de fotbal a Ucrainei, fapt pentru care în zilele de 16 – 17.06.2021 și 20 – 21.06.2021 numeroși suporteri ucraineni se prezintă la punctul de trecere a frontierei de la Siret pentru participarea la eveniment. Fanii ucraineni au fost primiți la punctul de trecere a graniței Siret cu obișnuitele controale, dar și cu pliante și sfaturi pentru a avea o ședere cât mai placută în țara noastră pe perioada partidelor de la turneul final.

“În cursul zilei de miercuri, 16 iunie, dar și ieri dimineață, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității – IPJ Suceava, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică și din cadrul Serviciului Rutier au acționat în sistem integrat cu forțele de jandarmi din cadrul IJJ Suceava și polițiștii de frontieră din cadrul SPTF Siret pentru a prezenta suporterilor elemente legislative specific statului roman dar și recomandări pentru siguranța personal și patrimonială.  Fanilor li s-a transmis sa respecte regulile de conduită astfel incat sa nu devina victime ale unor infractiuni. Au fost înmânate suporterilor material preventive concepute în limbi de circulație internațională și le-am urat vecinilor noștri … mult succes!”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Suceava.

 

Vezi si

Primarul Lungu felicită Foresta după meciul cu UTA Arad și anunță că acum se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, unde va fi construit un nou stadion

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la meciul de fotbal din Cupa României dintre …