Saturday , February 24 2024

Peste 400 de copii înscriși la grădiniță în prima zi

Înscrierea copiilor cu vârsta peste 3 ani la grădiniță a început ieri, fiind depuse 421 de cereri pentru grupa mică, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Prima etapă de înscriere a copiilor în grupa mică se va încheia în data de 11 iunie, iar o a doua etapă este prevăzută pentru perioada 28 iunie-2 iulie, în cazul în care rămân locuri neocupate.

Documentele necesare pentru înscrierea la grădiniță sunt copia după certificatul de naștere a copilului și cartea de identitate a părintelui, plus o cerere ce va fi completată la secretariatul unității de învățământ. Datele necesare se pot comunica unității de învățământ și prin fax, poștă electronică sau telefonic, pentru a fi introduse în aplicația informatică specifică.

Ocuparea locurilor libere la grădinițe se va face în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, respectiv grupa mare, grupa mijlocie și grupa mică. Pentru anul școlar 2021-2022, la grupa mică sunt prevăzute 5.829 de locuri, la grupa mijlocie alte 6.521 de locuri, iar la grupa mare au fost aprobate 7.981 de locuri. (O. N.)

 

 

Vezi si

“Micii Luptători – Șansa la viață” – proiect de 700.000 de euro pentru dotarea a 5 paturi de terapie intensivă pentru nou-născuți la Maternitatea Suceava

Poate părea mult ca aproximativ 140 de mii de euro să fie dotările pentru un …