Sunday , September 25 2022

Peste 400 de copii înscriși la grădiniță în prima zi

Înscrierea copiilor cu vârsta peste 3 ani la grădiniță a început ieri, fiind depuse 421 de cereri pentru grupa mică, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Prima etapă de înscriere a copiilor în grupa mică se va încheia în data de 11 iunie, iar o a doua etapă este prevăzută pentru perioada 28 iunie-2 iulie, în cazul în care rămân locuri neocupate.

Documentele necesare pentru înscrierea la grădiniță sunt copia după certificatul de naștere a copilului și cartea de identitate a părintelui, plus o cerere ce va fi completată la secretariatul unității de învățământ. Datele necesare se pot comunica unității de învățământ și prin fax, poștă electronică sau telefonic, pentru a fi introduse în aplicația informatică specifică.

Ocuparea locurilor libere la grădinițe se va face în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, respectiv grupa mare, grupa mijlocie și grupa mică. Pentru anul școlar 2021-2022, la grupa mică sunt prevăzute 5.829 de locuri, la grupa mijlocie alte 6.521 de locuri, iar la grupa mare au fost aprobate 7.981 de locuri. (O. N.)

 

 

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …