Tuesday , December 6 2022

Peste 300 de candidați și-au depus dosarele în prima zi de înscrieri pentru Admiterea 2021 la USV

Luni, 12 iulie, a fost prima zi de înscrieri pentru Admiterea 2021 la Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV). Potrivit prorectorului Mihai Dimian, s-au înscris 327 de candidați, care au depus 457 de dosare, unii optând doar pentru o specializare, alții pentru două sau mai multe.

Cele mai atractive specializări de licență din cadrul USV, care s-au bucurat ani la rând de concurență, sunt Asistență medicală generală, Drept, Calculatoare, Administrarea Afacerilor, Automatică și informatică aplicată, Management, Finanțe Bănci, Psihologie, Pedagogia învățământului primar și preșcolar și Contabilitate și informatică de gestiune. Noutatea admiterii din acest an o reprezintă cea de-a 11-a facultate suceveană, Facultatea de Medicină și științe Biologice, care a intrat oficial în structura USV în data de 8 iulie, când a fost publicat de către Ministerul Educației proiectul de Hotărâre de Guvern, a cărui aprobare este așteptată la începutul lunii august.

Înscrierile pentru Admiterea 2021 la USV se vor desfășura până pe 16 iulie, pentru specializările unde există probe, și 12-20 iulie, pentru cele fără probe de concurs. Probele de concurs vor fi susținute de către candidați în zilele de 19 și 20 iulie, iar în perioada 22-29 iulie se vor face înmatriculările. Afișarea rezultatelor finale este programată pentru data de 30 iulie. și în acest an, candidații au posibilitatea de a se înscrie atât on-site, în locațiile din campus, cât și on-line, folosind platforma de înscriere disponibilă. (O. NUȚU)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …