Sunday , July 21 2024

Peste 30 de gospodării afectate de inundații la Vicovu de Sus. Primarul Vasile Iliuț a intervenit cot la cot cu pompierii pentru evacuarea apei din curțile localnicilor

Ploile torențiale căzute marți după-amiază au afectat peste 30 de gospodării de pe raza orașului Vicovu de Sus.

La fața locului au intervenit pompierii militari și lucrători ai serviciilor voluntare pentru situații de urgență, dar și voluntari din cadrul Primăriei, în frunte cu Vasile Iliuț.

Proaspăt reales în funcția de primar, acesta nu s-a sfiit să ofere o mână de ajutor la evacuarea apei din curțile localnicilor și chiar la salvarea animalelor domestice.

“Nu am reușit să evaluăm încă pagubele, dar au fost afectate peste 30 de gospodării. Au fost inundate case, anexe, curți și drumuri, au fost colmatate mai multe poduri și podețe, iar grindina a distrus recolte semnificative. Le mulțumesc celor care au intervenit, unii veniți voluntar cu propriile vidanje, iar în același timp îi asigur pe cei afectați de tot sprijinul Primăriei în ceea ce privește curățarea curților și a șanțurilor și repararea drumurilor și a podețelor“, a precizat primarul Vasile Iliuț. (D.C.)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …