Wednesday , October 5 2022

Peste 200 de șoferi, testați cu aparatul etilotest de polițiștii suceveni

Polițiștii au organizat o acțiune rutieră în cadrul căreia au dat 73 de amenzi în valoare totală de 32.000 de lei, au reținut două permise și au retras două certificate de înmatriculare 

alcool politie

În perioada 20 – 22 octombrie 2017, Serviciul Rutier – IPJ Suceava și formațiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat și desfășurat acțiuni tematice pe drumurile publice din județ, în scopul depistării șoferilor care conduc auto­vehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum și a celor care încalcă legislația rutieră în vi­goare. În cadrul acțiunii au fost constatate 10 infracțiuni. De asemenea, au fost date 73 de amenzi în valoare totală de 32.002 de lei. Pentru abaterile săvârșite în trafic au fost reținute două permise de condu­cere. Totodată, pentru defecțiuni tehnice și alte abateri au fost retrase două certificate de înmatriculare. În cadrul ac­țiu­­nii au fost testați cu aparatul etilotest 214 șoferi.

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Dorna Arini, a condus pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei în timp ce avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. (D.Z.)

 

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …