Tuesday , September 27 2022

Peste 15.000 de oameni, duminică seara, la concertele The Motans și INNA. Un fabulos foc de artificii a încheiat Zilele Sucevei (FOTO)

Concertele susținute în ultimele trei zile pe scena amenajată pe esplanada din fața Casei de Cultură s-au bucurat de un uriaș succes în rândul sucevenilor.Vineri, pe scena amenajată pe esplanada din centrul orașului au evoluat mai mulți artiști de muzică populară, cunoscuți pe plan local, la eveniment participând câteva mii de oameni. Peste 12.000 de suceveni au fost prezenți sâmbătă seara la concertul susținut de ANDRA în centrul orașului. Aseară, au concertat THE MOTANS și INNA, numărul spectatorilor depășind 15.000. Un spectaculos foc de artificii a marcat încheierea evenimentelor dedicate Zilelor Sucevei, miile de oameni prezenți în centrul orașului aplaudând și manifestându-și bucuria în timpul spectacolului pirotehnic.

Sâmbătă, în cea de-a doua zi a Zilelor Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură, sucevenii au avut parte de un concert de zile mari ANDRA. Artista a urcat pe scena din centrul orașului Suceava și a cântat o bună parte dinte hiturile sale, atât dintre cele vechi, cât și piese lansate mai recent.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a oferit cântăreței  o Diplomă de Excelență și un coș frumos cu flori «în semn de apreciere pentru performanța muzicală și remarcabila carieră construită “PAS CU PAS”», în timp ce artista a fost ovaționată de publicul prezent. Sucevenii au cântat alături de Andra, iar la final artista a mulțumit publicului pentru atmosfera de poveste creată în timpul concertului.

Ion Lungu a mulțumit tuturor celor care au participat la aceste veniment și a declarat că, conform estimărilor, la concertul ANDRA au asistat peste 12.000 de persoane.

Trebuie precizat faptul că spectacolele de Zilele Sucevei au început în data de 24 iunie, când pe scena amenajată pe esplanada din centrul orașului au evoluat mai mulți artiști de muzică po-pulară, cunoscuți pe plan local și la acest eveniment participând câteva mii de oameni.

Duminică seara, în ultima zi a manifestărilor organizate de Zilele Sucevei, pe esplanada din fața Casei de Cultură,  au susținut concerte THE MOTANS și INNA.

Conform primarului Ion Lungu, la acestea au participat peste 15.000 de oameni care cântat și dansat alături de artiști.

 

Seria de evenimente prilejuite de ediția din acest an Zilelor Sucevei s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii care a început abia în jurul orei 23.30 și s-a întins pe durata a aproximativ 15 minute.

Spectacolul pirotehnic a cuprins toată gama de efecte și culori printre care enumerăm: super coroană aurie cu roșu, sălcii curgătoare, ropot furtunos argintiu, globuri roșii colorate, mii de crizanteme aurii, tunet de tun, bujori multicolori, evantaie aurii și argintii, coadă de cal timp îndelungat aurie, valuri argintii cu albastru, bujorii verzi sau în două culori, mine cu cap în trei culori, comete multicolore, peștișori aurii, coadă de cal super stufoasă, miile de oameni prezenți aplaudând și manifestându-și bucuria în timpul spectacolului.   (C.A.)

Vezi si

Cei doi lei refugiați din Ucraina la Rădăuți au plecat spre Africa de Sud

Luni, 26 septembrie, leii Simba şi Mir, găzduiţi din luna martie de Grădina Zoologică din …