Thursday , July 25 2024

Peste 12.000 de pachete de tigari capturate la Marginea si Suceava, ieri dimineata, de politisti

N un b\rbat [i o femeie din Timi[oara au fost re]inu]i de Parchetul r\d\u]ean, urmând s\ fie prezenta]i ast\zi instan]ei cu propunere de arestare pentru infrac]iunea de contraband\

Ast\zi, în jurul orei 06.50, pe raza comunei Marginea, un echipaj de poli]ie format din agen]ii Posturilor Marginea [i Sucevi]a, au oprit pentru control un autoturism condus de A. Ciprian de 30 de ani din Timi[oara. În habitaclu a mai fost identificat\ A. M\rioara de 26 ani din aceea[i localitate.
În urma controlului efectuat, în interiorul autoturismului a fost identificat\ cantitatea de 5000 de pachete de ]ig\ri de provenien]\ Republica Moldova, având o valoare de 45.000 lei, pentru care conduc\torul autoturismului nu a putut prezenta documente de provenien]\.
]ig\rile [i autoturismul folosit la transportarea acestora au fost ridicate în vederea continu\rii cercet\rilor, persoanele în cauz\ fiind suspecte de comiterea infrac]iunii de contraband\.
Totodat\, cele dou\ persoane au fost re]inute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instan]ei de judecat\ cu propunere de arestare preventiv\.
În acea[i zi,în jurul orei 09.50, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, un echipaj de poli]ie rutier\ a oprit în trafic un autoturism condus de C. Cristina de 22 de ani din Bucure[ti, care era înso]it\ de C. M\rioara de 21 ani din aceea[i localitate.
În urma controlului efectuat, în interiorul autoturismului a fost identificat\ cantitatea de 6260 de pachete de ]ig\ri de provenien]\ Rusia [i Ucraina, având o valoare de 56.340 lei, pentru care conduc\toarea autoturismului nu a putut prezenta documente de provenien]\. (N.R.)

Vezi si

Dinos and Sea Monsters: expoziție de animale marine gigant și dinozauri animatronici, în parcarea Iulius Mall Suceava

O parte dintre misterele erei mezozoice pot fi descoperite în parcarea Iulius Mall, prin intermediul …