Tuesday , July 23 2024

Peste 1000 de pachete de tigari cu destinatia bazarul Suceava, interceptate la Granicesti

Luni dup\ amiaz\, pe la ora 17.50, un echipaj de poli]ie din Gr\nice[ti a oprit pentru control pe DN 2, pe raza localit\]ii, o autoutilitar\ condus\ de Alexandru  B. de 21 ani din ora[ul Gura Humorului, care era înso]it de Lucian R. de 43 ani din aceeași localitate. În interiorul autovehiculului a fost identificat\ cantitatea de 1.020 pachete de ]igarete, de provenien]\ Ucraina, în valoare de 9.180 lei, pe care erau aplicate banderole fiscale emise de autorit\]ile ucrainene, conduc\torul auto declarând c\ le-a cump\rat din parcarea de lâng\ vama Siret, de la persoane de cet\]enie ucrainean\, contra sumei de 5.500 lei, având inten]ia de a transporta aceste ]ig\ri în municipiul Suceava, pentru revânzare.
Fa]\ de B. Alexandru se vor efectua cercet\ri sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de „contraband\”, iar autoutilitara a fost indisponibilizat\. (O.S.)

Vezi si

Șoldan: Proiectul de decolmatare a lacului de suprafață Solca și securizarea barajului, o investiție tărăgănată de 20 de ani, a intrat în linie dreaptă

  Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a anunțat, luni seara, că proiectul …