Friday , May 7 2021

Peste 100 de pensionari suceveni vor pleca la sfârșitul săptămânii în vacanță  

111 pensionari suceveni care au depus cereri la Oficiul Județean al Casei de Pensii Suceava vor pleca, zilele acestea, în concediu pe bani puțini, plecările în stațiuni fiind programate între 5 și 8 mai. Aceștia reprezintă cea de-a IV-a serie din acest an care beneficiază de bilete de tratament. De menționat că din cele 321 de cereri, câte au fost depuse pentru această serie, au fost aprobate peste 30 %, doar 111 pensionari suceveni beneficiind de bilete, procentul fiind totuși mai mare comparativ cu seriile precedente, când aproximativ 30% dintre cererile depuse au fost soluționate.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament se pot prezenta la sediul Casei Județene de Pensii cu biletul de trimitere formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate și cuponul de pensie aferent lunii aprilie 2021.

“La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepționale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, susțin reprezentanții Casei Județene de Pensii Suceava. Până la sfârșitul anului, pensionarii suceveni vor mai beneficia de încă aproximativ zece serii în care se vor acorda aproape bilete de tratament balnear.

19 bilete de tratament au rămas nedistribuite, în stațiunile Amara, Călimănești, Geoagiu, Ocna Şugatag și Pucioasa, aproape jumătate fiind la Amara. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii

Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *