Friday , December 3 2021

Peste 1.000 de suceveni s-au vaccinat duminică împotriva Covid-19

Doar cinci persoane au fost vaccinate în cabinetele medicilor de familie. În parcarea Shopping City s-au vaccinat anti-Covid 167 de persoane

După cum au transmis reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava, în cursul zilei de duminică s-au vaccinat împotriva Sars-CoV-2 1.069 de persoane, dintre care 505 au primit prima doză de vaccin, iar alte 564 de persoane au fost vaccinate cu doza a doua de vaccin împotriva noului coronavirus.

90 de suceveni au fost vaccinați duminică la centrul comunitar de vaccinare de la Iulius Mall, iar în parcarea Shopping City s-au vaccinat anti-Covid-19 încă 167 de persoane. La centrele de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” și Școala Gimnazială ”Miron Costin” s-au vaccinat 179, respectiv 144 de persoane.

La Spitalul din Gura Humorului s-au vaccinat 72 de persoane. La centrul de la Stadionul Vatra Dornei s-au vaccinat 84 de persoane,

La centrul de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au fost făcute în cursul zilei de duminică 40 de vaccinuri. Alte 30 de persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură Dolhasca, 40 la Sala de Sport Fălticeni și 30 la Casa de Cultură Siret. Centrul de vaccinare amplasat în Parcul Zoo din Rădăuți a avut duminică 20 de pacienți care s-au vaccinat.

La Căminul Cultural din Salcea s-au făcut, în cursul zilei de duminică, 36 de vaccinuri antiCovid, 54 la centrul de vaccinare din Sfântu Ilie și 72, respectiv 6, la centrele amplasate în incinta sălilor de sport din Marginea și Broșteni. Doar cinci persoane au fost vaccinate în cabinetele medicilor de familie. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Incendiu într-o sală de clasă de la Școala Primară din Boureni – Gura Humorului

Vineri dimineață a fost semnalat  un incendiu intr-o sala de clasă  la Scoala Primara din …