Monday , May 20 2024

Permis de conducere fals, prezentat la Vama Siret de un șofer de TIR ucrainean

În data de 10 martie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca SCANIA și remorcă, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Ucrainei.


La solicitatarea polițiștilor de frontieră, cetățeanul ucrainean a prezentat odată cu pașaportul și permisul de conducere, aparent emis de autoritățile din Ucraina. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, politistii de frontiera au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.
În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vezi si

Meci de Liga V-a întrerupt după o încăierare generală între jucători și spectatori

Cazul meciului dintre Polul Nord Brodina și Unirea Salcea va ajunge miercuri pe masa Comisiei …