Monday , January 30 2023

Percheziții la BUCOVINA TUNING. Au fost ridicate grile și bare de protecție posibil contrafăcute de BMW, Mercedes și Audi în valoare de 68.000 de euro (FOTO)

Joi, 11 noiembrie,  polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Investigații Complexe au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Suceava, pe raza municipiului Suceava.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate la sediul, cât și la punctul de lucru aparținând S.C. BUCOVINA TUNING S.R.L. din municipiul Suceava, au fost identificate 443 produse reprezentând grile auto de tuning exterior și bare de protecție auto de tuning exterior purtând denumirea mărcilor BMW, MERCEDES, AUDI, VOLKSWAGEN înregistrate și protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute,  în valoare estimativă de 336.414 lei (68.100 euro). Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E – Biroul Investigații Complexe, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate. (O.S.)

Vezi si

FOTO, VIDEO – TIR răsturnat într-un pârâu la Valea Putnei. Intervenție contracronometru a pompierilor pentru salvarea șoferului rămas încarcerat

Luni dimineață, în jurul orei 08.00, un TIR  a iesit in afara partii carosabile, pe …