Friday , October 7 2022

Percheziții DIICOT la traficanți suceveni de canabis și ecstasy. Trei persoane au fost reținute

Joi, 10 februarie 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Suceava au efectuat trei de percheziții domiciliare, pe raza județului Suceava, într-o cauză vizând comiterea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și risc constând în distribuirea de MDMA (ecstasy) și canabis pe raza județului Suceava. Au fost ridicate droguri și alte bunuri, care interesează ancheta.

Retinut, perchezitii


La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 6 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale. După audieri și administrarea materialului probator s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 3 persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de jandarmi Suceava.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …