Friday , December 1 2023

Perchezitii acasa la doctorita banuita ca si-a drogat copiii

perchezitii2

In aceasta dimineata, DIICOT efectueaza perchezitii la domiciliul doctoritei Lorena-Adriana Bîrleanu, șefa Centrului Medical din cadrul IPJ Suceava, suspectata ca le-ar fi administrat fiilor săi, de 11 și 15 ani, medicamente folosite de bolnavii în faze terminale. OBIECTIV a dezvaluit, in exclusivitate, la mijlocul lunii trecute faptul ca fiii doctoritei Birleanu au ajuns la inceputul lunii martie la spital, testele de urină dovedind că în sângele lor au ajuns cantități însemnate de benzodiazepină (substanța activă de la Diazepam) și morfină.  Conform informatiilor noastre, la probele de sange prelevate a fost efectuata o contraexpertiza, la un laborator din Iasi, confirmand in totalitate dezvaluirile ziarului OBIECTIV.

CITITI AICI, pe larg, DEZVALUIRILE ZIARULUI OBIECTIV  despre CAZUL DOCTORITEI CARE SI-A DROGAT COPIII

In aceasta dimineata, politisti coordonati de un procuror DIICOT au descins la domiciliul doctoritei Birleanu, precum si la cabinetul unde activeaza, conform informatiilor OBIECTIV, sunt cautate de catre anchetatori atat medicamente din genul celor administrate de medic propriilor copii, cat si diverse documente – retete prin care ea a prescris sau procurat respectivele substante.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava şi de poliţie judiciară de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava fac trei percheziţii, dintre care două domiciliare şi una la sediul unei instituţii publice, într-o cauză în care s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru administrare de droguri de mare risc unei persoane, în afara condiţiilor legale, a anunţat DIICOT.

Procurorii au dispus, luna trecuta, prelevarea de probe biologice de la cei doi copii, în urma analizei probelor de urină prin teste immunoassay fiind evidenţiat un rezultat pozitiv pentru opiacee şi benzodiazepine, a precizat DIICOT.

“Un rezultat pozitiv pentru benzodiazepine presupune prezenţa unuia sau mai multor substanţe cum ar fi: Oxazepam, Alprazolam, Diazepam, Bromazepam, Clonazepam, Nitrazepam, Clorazepate etc. În cazul opiaceelor, rezultatul presupune prezenţa uneia sau  mai multor substanţe din această clasă: morfină, codeină, ethyl morfina, hydrocodone, hydromorphone, norcodeina, oxycodone, 6-monoactehyl-morphine etc.”, a precizat sursa citată.

Ancheta în acest caz este făcută cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

 

Vezi si

Bărbat de 39 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Huși – Preutești

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, un bărbat din satul Huși, …

5 comments

 1. Depinde cine esti cum te numestii?ce pozitie sociala si din ce partid politic faci parte de aici rezulta functie si indiferent ce fapte comiti la inceput un pic de efervescenta dupa care musamalizare!De ce nu s-a obtinut mandat de perchezitie urgent si tot atunci trebuia efectuata perchezitia dupa o luna jumate ce cred sa mai descopere.Multi medici daca mai au un pic de demnitate ar trebuii sa schimbe profesia sau sa li se retraga dreptul de a mai profesa,un loc sa te ocupi de mai mult de copii sa ii supraveghezi mai bine ii droghezi?rusine sa le fie.

 2. Militia a ajuns dupa 1 luna jumate acasa la medicul lor de familie, in acest timp s-au produs investigatii laborioase pentru a afla adresa colegei lor de servici, in prezent se cauta prin metode specifice probele care au disparut sau au fost distruse demult.
  SUPERBA mama EROINA care-si droga copii mocca si nu-i taxa ca orice dealer obisnuit, nu a fost decazuta din drepturi, nu i s-a retras dreptul de practica si nu infunda puscaria, ci SPECTACULOS se ocupa in continuare de victimele pe care le-a DROGAT !!!!!!!!!
  DGASPC Suceava se ocupa in continuare cu cresterea natalitatii in orfelinate, sa nu-i deranjam cu prostii d-astea!

 3. Aceasta d-na doctor nu ar mai trebui sa profeseze in primul rand medicina si in al doile rand nu mai este mama pt copii sai
  Este pericol public!!!

 4. Este evident acest lucru doar dacă ne uităm pe decizia Tribunalului, care în loc să ne dea câștig de cauză, astfel încât să putem proteja copiii de acțiunile distructive ale mamei lor, decide ca minorii să rămână în continuare la părinți…cu alte cuvinte, să îi drogheze mai departe ! Să ținem cont de faptul că, după o administrare îndelungată a medicamentelor respective și în cantități substanțiale, nu cred că doctorița Bîrleanu va întrerupe ”tratamentul”, riscând un colaps prin sevraj al copiilor.
  Nici școala la care învățau copiii nu s-a implicat și nici măcar cea care a decis, în instanță, ca cei doi băieți ai familiei Bîrleanu să rămână acasă, la părinți, în ciuda dovezilor care arătau că micuții erau drogați de către propria lor mamă (dacă i se mai poate spune așa!!!).
  Rușine acelor persoane care nu se pot numi oameni, care au pus batista pe țambal și au hotărât că interesele proprii sunt mai presus decât viața copiilor familiei Bîrleanu. Copii care se sting pe picioare, drogați până la pragul inconștienței, de o persoană iresponsabilă și necruțătoare, precum Bîrleanu Adriana. Și rușine și colegilor noștri din DGASPC Suceava care nu și-au făcut treaba (intenționat sau nu), astfel încât copiii să poată fi salvați.

 5. În sfârșit se pare că începe să se miște treaba și poate vor lua copiii de lângă cea căreia îi spun “mamă”.
  Colegii noștri din DGASPC Suceava au fost sesizați, încă din data de 7 martie 2017, cu privire la situația asta. Ce am făcut de atunci, de ce nu ne-am mișcat mai repede ? Și acum cine e responsabil de situația prezentată ? Copiii sunt încă la părinții lor din cauza diectoarei Isăilă, care, în loc să-i protejeze, și-a susținut prietena. Părinții cum și când o să răspundă cu privire la aceste fapte ? Sunt oare colegi de-ai noștri care încearcă să acopere toată mizeria ? Și dacă da, de ce ? Cine e acum în măsură să decidă soarta copiilor și a părinților lor ?
  Ce nu spune nimeni, însă, este că, deși Poliția știa cu mult timp înainte despre experimentele ”medicului” Bîrleanu Adriana asupra propriilor copii, asupra soțului și tatălui său și autoadministrarea de droguri de mare risc de către aceasta, organele abilitate nu au făcut nimic ! Deși, încă din luna ianuarie 2017, a fost sesizat DIICOT-ul, nici aceștia și nici BCCO nu au mișcat un deget ca să rezolve situația bieților copii. Doctorița Bîrleanu este doar colegă cu ei, nu-i așa ? Nu ea este medicul lor de familie ? Nu le pune ea diagnostice și le prescrie rețete ? Oare le prescrie și lor aceleași rețete pe care și le prescria și ei și copiilor ? Oare câți dintre colegii doctoriței de la IPJ Suceava utilizează astfel de rețete ?