Tuesday , September 21 2021

Percheziție la domiciliul unui hoț din Vicovu de Sus

Polițiștii au făcut o percheziție la locuința unui hoț din Vicovu de Sus, ocazie cu care au găsit bunuri furate în valoare de 10.000 de lei  

perchez

Polițiștii au documentat activitatea infracțională în mai multe cauze de furt comise pe raza orașului Vicovu de Sus și în zona arondată, după desfășurarea de activități investigative și de cercetare penală, fiind solicitată instanței competente efectuarea unei per­cheziții domiciliare la persoana bănuită, în vederea completării materialului probator și recuperării bunurilor sustrase.

La data de 14 august 2017, la ora 09.00, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost anunțată de o localnică de 62 de ani despre faptul că în noaptea de 13 spre 14 august a.c., hoții au pătruns în incinta unei societăți comerciale din localitate și au furat mai multe bunuri. În urma cercetărilor făcute de polițiști a reieșit că în noaptea de 13 spre 14 august a.c., autorul a distrus sistemul de alarmare cu care era prevăzută unitatea, după care a pătruns în incinta punctului de lucru. Din declarația gestionarului unității a rezultat faptul că hoții au furat din incinta firmei bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Polițiștii din Vicovu de Sus au făcut o percheziție la domiciliul unui tânăr de 22 ani, din orașul Vicovu de Sus, bănuit de comiterea furtului, în vederea găsirii bunurilor care au fost furate. In urma probelor administrate în acest caz, la data de 22 august 2017, Judecătoria Rădăuți a încuviințat efectuarea percheziției, motiv pentru care în dimineața zilei de 23 august a.c., polițiștii au făcut percheziția domiciliară.

In casa în care locuiește tânărul de 22 de ani și în anexele acesteia au fost găsite bunuri furate din ­so­­cietatea comercială în noaptea de 13 spre 14 august 2017, dar și alte scule electrice și bunuri în valoare de peste 10.000 de lei și două biciclete în ­va­­loare de circa 1.000 de lei, acestea provenind din alte furturi înregistrate pe raza localității.

Astfel, având în vedere alte furturi înregistrate la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus în care sunt reclamate sustrageri de bunuri cu caracteristici asemănătoare celor găsite la percheziția domiciliară, polițiștii au contactat persoanele vătămate, ocazie cu care un localnic a declarat faptul că una din biciclete îi aparține, aceasta fiind furată în noaptea de 31 mai spre 1 iunie 2017 de persoane necunoscute. Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului de 22 de ani. (D.Z.)

Vezi si

85 de noi infectări cu coronavirus în județul Suceava, incidență de 1,86 la mia de locuitori. 20 de copii la ATI în toată țara

În ultimele 24 de ore, județul Suceava a înregistrat 85 de cazuri de infectare cu …