Wednesday , April 21 2021

Pentru ca nu a primit inapoi o datorie de doi litri de benzina, un barbat a incendiat masina vecinului sau

Luni în jurul orei 16.30, Vasile B. `n v=rst\ de 49 ani din satul Sfântu Ilie, comuna {cheia, a sesizat prin intermediul num\rului unic de urgen]e 112, faptul c\ vecinul s\u, Mircea P. de 29 ani localnic, a p\truns f\r\ drept în curtea casei sale [i i-a incendiat autoturismul.
La fa]a locului un echipaj de poli]ie care a stabilit c\ în jurul orei 16.30, Mircea P. s-a deplasat la vecinul s\u Vasile B., solicitându-i s\-i restituie doi litri de benzin\ pe care i-a împrumutat anterior. Întrucât acesta nu a avut de unde s\-i dea cantitatea de benzin\, Mircea P. s-a dus la domiciliul s\u, de unde a luat o canistr\ cu benzin\, a intrat în curtea locuin]ei vecinului s\u, a stropit cu benzin\ autoturismul aflat în de]inerea lui Vasile B. [i folosind o brichet\ i-a dat foc, dup\ care a fugit acas\.
Vasile B. [i fiul s\u au intervenit pentru stingerea incendiului cu z\pad\ [i au anun]at evenimentul. În urma incendiului a ars vopseaua de pe partea exterioar\ a autoturismului din zona capotei portbagajului [i cupolei, valoare prejudiciului fiind estimat\ de persoana v\t\mat\ la suma de 1.000 lei.
Suspectul a fost condus la sediul poli]ie, dar nu a putut fi audiat deoarece se afla în stare avansat\ de ebrietate, ulterior fiind examinat medical [i internat în sec]ia de neuropsihiatrie a Spitalului Jude]ean Suceava. În cauz\ se efectueaz\ cercet\ri sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor de amenin]are, violare de domiciliu [i distrugere, urmând a se dispune procedural. (O.S.)

Vezi si

Criza de medici de familie se va adânci în județul Suceava

La finalul anului trecut, opt medici de familie s-au pensionat, iar după patru luni încă …