Wednesday , December 7 2022

Pe un frig cumplit, în mizerabila Casă de Cultură, studenţii suceveni şi-au ales cei mai frumoşi boboci

bals USV 2 [800x600]

Frigul din interiorul Casei de Cultură a fost o problemă atât pentru public, cât şi pentru tinerii de pe scenă. Tema Balului a fost inspirată din celebrul serial “Game of Thrones” . Andreea Tăran şi Vlad Palamariu, Miss şi Mister Boboc ai Universităţii Stefan cel Mare Suceava. In timpul concertului, inclusiv Dan Teodorescu, fondatorul trupei Taxi, s-a plâns de frigul din sala Casei de Cultură, organizatorii aducând lângă interpret o aeroterma

Casa de Cultură a Sindicatelor a fost miercuri, 3 decembrie 2014, gazda Balului Bobocilor de la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava. 22 de boboci, 11 fete şi 11 băieţi, intrând în cursa dobândirii titlului de Miss şi Mister Boboc USV 2014, iar pe parcursul a mai bine de două ore, aceştia au trebuit să demonstreze juriului şi publicului că sunt frumoşi, spontani şi talentaţi şi că merită într-adevăr să obţină titlul mult râvnit.
Frigul din interiorul Casei de Cultură a fost însă o problemă atât pentru public, cât şi pentru bobocii care, în cele mai multe dintre reprezentaţiile făcute pentru a convinge juriul că merită să câştige, au fost îmbrăcaţi sumar, ba chiar pentru unele momente au fost şi desculţi.
Tema Balului a fost inspirată din celebrul serial “Game of Thrones”, aşadar întreaga reprezentaţie s-a învârtit în jurul cuceririi tronului şi câştigării titlurilor de Miss şi Mister Boboc, fiecare pereche de boboci reprezentând o familie din serial.
Melancolici sau plini de viaţă, bobocii s-au străduit să-şi evidenţieze calităţile, simţul umorului şi abilităţile.
Probele propuse de organizatori pentru cei 22 de boboci au testat capacitatea de autoprezentare, perspicacitatea, spontaneitatea, calităţi care au desemnat în final câştigătorii competiţiei.
Prima probă la care au fost supuşi bobocii a fost proba de “întrebări şi provocări”. In cadrul acesteia, concurenţii au ales câte un bilet pe care se afla o întrebare sau o provocare, sarcini la care cei în cauză au trebuit să răspundă conform cerinţelor.
Unul dintre concurenţi a susţinut că dacă ar avea toţi banii din lume, i-ar împărţi cu prietenii, în timp ce un alt concurent şi-a exprimat o dorinţă, mai degrabă întâlnită la fete, cum că ar vrea să mănânce fără să se îngraşe. Despărţirea mimată, declaraţiile de dragoste şi interpretările live au făcut ca această probă să fie un deliciu pentru public.
Desigur, emoţiile şi-au spus şi ele cuvântul în ceea ce priveşte prestaţia bobocilor, dar într-un mod cât de cât agreat de public, nu puţine fiind momentele hazlii create de micile stângăcii ale participanţilor. Până la revenirea în scenă a bobocilor, colegii lor de la USV au întreţinut atmosfera prin dans însă nu pentru un timp foarte lung pentru că bobocii nu şi-au întârziat revenirea în scenă pentru proba de aptitudini. In cadrul acestei probe bococii şi-au arătat talentul la dans interpretând diferite stiluri, printre care s-au numărat street dance-ul, brekdance-ul, bachata, kizomba, baletul şi ritmurile latino-americane. Totodată interpretările live ale unor piese celebre au întregit această probă iar demonstraţiile de stand-up comedy şi limbajul mâinilor au stârnit râsul în sală.
Balul în sine s-a axat în mare parte pe concursul de frumuseţe, în comparaţie cu spectacolele organizate de elevii liceeni, momentele artistice pregătite şi susţinute de studenţii USV fiind destul de răzleţe.
Tupa TAXI, invitaţii speciali ai balului, chiar dacă s-a lăsat aşteptată preţ de minute bune, a făcut un spectacol pe măsură interacţionând cu publicul pe toată durata reprezentaţiei. Dan Teodorescu, fondatorul trupei Taxi, s-a plâns şi el de frigul din sală până când, aproape de final, organizatorii i-au adus o aerotermă pentru a se încălzi. “Tin să-i mulţumesc responsabilului cu căldura din sală pentru cele aproape 16 grade, în condiţiile în care la concertul din aer liber de la Galaţi de acum trei săptămâni era aceiaşi temperatură”, a precizat Dan Teodorescu. Melodiile celebre ale trupei Taxi au fost fredonate şi de public, care s-a mai încălzit puţin.
După prestaţia trupei Taxi a început suspansul pentru bobocii abia reveniţi pe scenă. Cele 11 perechi, formate din următorii studenţi: Maria Andreea Lupu şi Iulian Strumbec, Anca Maranduc şi Nicolae Vornicu, Arabela Barbacaru şi Robert Octavian Ion, Maria Violeta Bejinariu şi Lucian Gabriel Clipa, Luminiţa Andruh şi Vasile Gabriel Popovici, Beatrice Cernea şi Bogdan Niţu, Diana Andreea Murariu şi Nicuşor Vasilică Apetrei, Paula Munteanu şi Artiom Cerban, Ana-Maria Toronciuc şi Bogdan Eduard Rumega, Andreea Tăran şi Cosmin Iurea şi Alexandra Ioana Todosi şi Vlad Palamariu, îndurând frigul au aşteptat nerăbdătoare anunţarea câştigătorilor.
La începutul premierei s-au acordat următoarele titluri: Miss şi Mister Facebook, titluri câştigate de studenţii Andreea Diana Murariu şi Vlad Palamariu iar Miss şi Mister Farmona au reieşit Alexandra Todosi şi Artion Cerban, urmând ca titlul de Miss şi Mister să fie anunţate de rectorul universităţii, Valentin Popa. Locul III a fost obţinut de studenţii Vasilică Nicuşor Apetrei şi Violeta Mariana Bejinariu în timp ce locul II a fost revendicat de Lucian Gabriel Clipa şi Diana Murariu. Titlurile de Miss şi Mister Boboc ai Universităţii Stefan cel Mare Suceava au fost obţinute de Andreea Tăran şi Vlad Palamariu.
Bobocii s-au descurcat bine, în ciuda stângăciilor şi a ţinutelor puţin provocatoare, cu tentă erotică, putem spune pentru că unele concurente şi-au arătat, voit sau nu, desuurile. (Iulia-Greta NIGA)

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …