Tuesday , June 25 2024

Pe tot tronsonul axialului Suceava – Dolhasca a fost turnat asfalt

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat sâmbătă, 1 iunie 2024, că s-a finalizat asfaltarea pe tronsonul axial Suceava- Dolhasca, prin Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni, Dolhasca.

Prezent la Bosanci, unde a fost ultimul tronson, Flutur a spus că lucrările s-au finalizat acolo vineri seara târziu, acum fiind asfalt pe tot drumul, imediat urmând a fi turnat și al doilea strat.

”Oameni buni, a fost un litigiu comercial care ne-a prelungit. Am rezolvat problema, s-a rezolvat asfaltarea acestui drum. Un drum de 75 km, modern, cu 63 de milioane de euro, din care 30 de milioane bani europeni și diferența de 33 de milioane de la Consiliul Județean Suceava. A fost o investiție mare. Sunt 11 poduri, din care șase noi și cinci  reparate, unul peste Siret și unul peste Suceava, la Dărmănești, 19 stații pentru autobuze. O investiție care va rămâne și va dăinui de aici încolo și va duce la dezvoltarea județului. Și pe tronsonul celălalt, Liteni – Moara, spre Zaharești, s-a finalizat. Mai este mai puțin de 1 km în Stroiești și acest tronson este circulabil”, a spus Gheorghe Flutur pe drumul proaspăt asfaltat de la Bosanci. (O.S.)

 

Vezi si

De o săptămână, pagina de facebook a Mănăstirii Dragomirna este ținta unui atac al unor hackeri

Contul de facebook al Mănăstirii Dragomirna  a fost spart de hackeri care au pus în …

One comment

  1. Dacă eliminam zona Liteni unde totul este o spărtură, nu m-ar mira dacă ar rămâne așa, .In județul Iași sunt 95 km , și drumul este gata, la noi sigur mai trec câțiva ani până o fi aproape gata….