Wednesday , February 8 2023

Pe 2 decembrie, Serviciul de pașapoarte va funcționa între orele 8.30 – 16.30

pasaport


In data de 2 decembrie 2016, zi declarată nelucrătoare, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Suceava se va asigura programul de eliberare a documentelor de călătorie în intervalul orar 8.30 – 16.30, a anunțat, printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului județului Suceava. Conform Ordonantei de Urgență nr. 41/2016, privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, începând din vara acestui an, plata taxei de pașaport se poate face prin: internet banking, virament bancar, mandat poștal sau în numerar.
Plata se poate face on-line în sistem internet banking, dar și de la orice bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile unice aferente acestui serviciu public comunitar, deschise de către fiecare Instituție a Prefectului la unitățile teritoriale ale Trezoreriei Statului.
De reamintit faptul că plata în numerar a acestor taxe nu se mai face prin casieriile CEC Bank. Plata în numerar se poate face la casieriile unităților Trezoreriei Statului și la casieriile Instituțiilor Prefectului și prin mandat poștal. (O.S.)
 

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …