Saturday , December 2 2023

Paul Iova, in continuare in arest

Judec\torii Cur]ii de Apel Suceava au respins ieri cererea de liberare sub control judiciar formulat\ de Paul Iova, cercetat `n stare de arest [i acuzat de comiterea infrac]iunilor de contraband\ cu ]ig\ri [i constituire de grup infrac]ional organizat.

Avocatul ap\r\rii, Laurian Ostaficiuc a sus]inut `n pledoaria sa, faptul c\ Iova nu a participat la s\v=r[irea infrac]iunilor de care este acuzat, motiv=nd c\ inten]ia nematerializat\ nu constituie o infrac]iune. Tot acesta a enun]at c\ inculpatul Paul Iova, a aflat despre un transport de 1750 de baxuri cu ]ig\ri pe care asociatul s\u, Ioan Sava l-ar fi comandat [i s-a oferit s\ le pun\ `n v=nzare, aceasta fiind toat\ implicarea sa `n dosarul `n care este cercetat.
Procurorul DIICOT a cerut magistra]ilor s\ ]in\ cont `n luarea deciziei, de faptul c\ inculpatul era cercetat `n alt dosar la momentul arest\rii sale, fapt ce denot\ un pericol social deosebit, exist=nd de asemenea un risc ridicat de a se ajunge `n situa]ia ca Iova s\ s\v=r[easc\  o nou\ infrac]iune.
~n stilul caracteristic, Paul Iova, care a avut ultimul cuv=nt a ]inut s\ men]ioneze c\ procurorul nu este `n m\sur\ s\ spun\ ce ar face el dac\ ar fi pus `n libertate, exprim=ndu-[i totodat\ dorin]a de a fi cercetat `n stare de libertate pentru a-[i putea `ntre]ine familia [i pentru a-[i gestiona afacerile pe care le are. (Cezar P|UN)

Vezi si

Drapel impresionant, desfășurat în fața Cazinoului din Vatra Dornei

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Tricolorul a fost arborat pe Cazinoul din …