Thursday , February 2 2023

Patru turişti din Braşov, accidentaţi la Frasin , după ce şoferul a adormit la volan

Din cauza oboselii, şoferul şi-a băgat în spital soţia şi fiica, fiind şi el însuşi grav accidentat 

 
1accident

Patru turişti din judeţul Brasov au fost răniţi într-un accident rutier, la Frasin, după ce un şofer a adormit la volan şi s-a oprit cu maşina într-un stâlp de electricitate. Accidentul a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 17, în interiorul localităţii Frasin. Cristian Moise, în vârstă de 38 ani, din judeţul Brasov, în timp ce conducea autoturismul, din cauza oboselii, a adormit la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.
In urma impactului violent, a rezultat vătămarea corporala gravă a şoferului, rănirea soţiei sale, în vârstă de 39 de ani şi a fiicei celor doi, în vârstă de 12 ani dar şi a unui bărbat de 54 de ani, toţi pasageri în autoturism.
Soferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Toţi patru au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili exact condiţiile în care s-a întâmplat totul. (C.R.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …