Wednesday , February 1 2023

Patru transporturi de lemn fără acte, depistate miercuri de polițiști

Miercuri dimineață, la ora 06.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe raza localității, autoutilitara condusă de un bărbat de 28 de ani din comuna Sucevița, care transporta material lemnos.Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul de 28 de ani transporta cantitatea de 4,96 mc lemn de foc de esență fag, în valoare de 858,08 de lei.

De asemenea, în jurul orei 08.10, polițiștii au oprit pe raza comunei Marginea  autoutilitara condusă de un bărbat de 52 de ani din comuna Satu Mare, care transporta material lemnos. Nici acest șofer nu putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat.  În urma inventarierii, s-a stabilit că bărbatul de 52 de ani transporta cantitatea de 2,73 mc lemn de foc de esență fag, în valoare de 472,29 de lei.

Tot miercuri, la  ora 15.00, polițiștii au oprit pentru pe control pe raza comunei Sucevița autoutilitara condusă de un localnic de 42 de ani, care transporta material lemnos. Şoferul nu avea acte pentru lemn, iar în urma inventarierii s-a stabilit că mașina transporta cantitatea de 4,96 mc lemn de foc de esență fag, în valoare de 858,08 de lei.

În aceeași zi, la ora 13.15, la Pojorâta, polițiștii au oprit pentru control pe raza localității mașina condusă de un localnic de 33 de ani, care transporta material lemnos. Bărbatul nu avea acte pentru încărcătură, fiind vorba de  2,85 mc lemn lucru de esență rășinoase, în valoare de 570 de lei.

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …