Wednesday , February 28 2024

Patru tineri din Bangladesh, prinși de poliția de frontieră la Brodina

Joi, 13 august a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune în cooperare cu Poliția Orașului Vicovu de Sus, pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 17.10, politistii au observat patru persoane de origine afro-asiatică, care se deplasau pe jos, pe raza comunei Brodina.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrători ai Poliției Orașului Vicovu de Sus i-au interceptat și reținut pe cetăţenii străini, iar deoarece nu-și justificau prezența în zonă de frontieră au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, în vederea continuării cercetărilor.

Din verificărilor preliminare s-a stabilit că cei patru bărbați sunt cetățeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca în continuare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Vezi si

Peste 600 de șoferi amendați de polițiști în cadrul acțiunilor din week-end-ul trecut

În contextul situaţiei operative existente la nivelul judeţului Suceava, în scopul impunerii unui climat de …