Saturday , November 26 2022

Patru tigani din Suceava au rapit un copil din Bacau si au cerut o rascumparare de 500 de milioane

N copilul a fost, se pare, rapit din greseala, fiind confundat cu copilul unei alte personae n se pare ca un tigan din familia Stanescu ar fi inselat un alt tigan de la Suceava cu 500 de milioane de lei iar sucevenii ar fi venit in Bacau sa-si recupereze banii n politia i-a saltat pe cei patru suceveni aseara, cand acestia s-au intalnit cu parintii copilului pentru a-si primi banii
Un copil de sapte ani din Bacau a fost rapit marti de patru persoane dupa ce a plecat de la gradinita, rapitorii cerand 500 de milioane de lei vechi drept rascumparare, bani pe care sustineau ca parintii copilului li-i datoreaza, informeaza Ziarul de Bacau. Copilul a fost rapit, ieri, intre orele 12.00 -13.00. El tocmai iesise din gradinita Scolii Domnita Maria din Bacau, si a fost luat de un BMW X5 cu numere de Italia.
Ulterior, la doua ore si jumatate de la rapire, rudele copilului au primit telefon prin care li s-au cerut in schimbul acestuia 500 de milioane de lei.
Copilul a fost, se pare, rapit din greseala, fiind confundat cu copilul unei alte persoane. Se pare ca un tigan din familia Stanescu ar fi inselat un alt tigan de la Suceava cu 500 de milioane de lei iar sucevenii ar fi venit in Bacau sa-si recupereze banii. Nu cu mana goala, ci cu mai multe masini cu sabii si topoare.
Ei ar fi vrut sa-l rapeasca pe copilul celui acuzat ca a tras teapa, insa au luat un alt copil.
L-au sunat pe cel care le-ar fi tras teapa si i-au spus ca i-au luat copilul pe care il vor elibera in schimbul banilor datorati.
In jurul orei 20.00, parintii s-au intalnit cu rapitorii in parcarea Hotelului Moldova pentru a le inmana banii. Aici ii asteptau, insa, politistii care i-au retinut.
Patru persoane au fost retinute
“Activităţile derulate în acest caz de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău în colaborare cu Serviciul de Operaţiuni Speciale Bacău au vizat în principal recuperarea minorului în condiţii de siguranţă şi reintegrarea lui în familie” – se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Bacau.
“În urma negocierilor purtate între cele două părţi, sub coordonarea poliţiştilor, în jurul orei 19.00, minorul a fost recuperat şi predat familiei.
Totodată activităţile desfăşurate de către poliţiştii băcăuani au condus la identificarea şi depistarea celor patru suspecţi care au fost conduşi la sediul IPJ Bacău pentru cercetări.
Cei patru bărbaţi au vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, sunt toţi din judeţul Suceava şi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de liberate în mod ilegal. Ei au fost reţinuţi şi vor prezentaţi Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă”.

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …