Saturday , November 26 2022

Patru pietoni au fost loviţi de maşini, în mai puţin de şapte ore

O femeie de 46 de ani şi o fetiţă de şapte ani au fost lovite de maşini chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce o bătrână de 83 de ani a fost acroşată de un autoturism în timp ce traversa strada neregulamentar. Un bărbat care era pe marginea drumului a fost şi el băgat în spital de o şoferiţă 

accident1 [800x600]

In data de 26 noiembrie 2015, la ora 12.15, Stefan S., de 51 de ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce conducea maşina pe raza localităţii de domiciliu, la intersecţia dintre străzile Putnei şi 1 Mai, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, de 46 de ani, din comuna Bilca, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător, fiind accidentată uşor. După producerea impactului, şoferul a plecat de la faţa locului, fiind găsit ulterior de poliţişti. Bărbatul şi rănita au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la spital le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
La ora 13.15, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea maşina pe strada Calea Bucovinei din localitate, nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de şapte ani, localnică, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător, fiind accidentată uşor. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Tot în data de 26 noiembrie 2015, la ora 18.34, un bărbat de 35 de ani, din Suceava, în timp ce conducea maşina pe strada Vasile Bumbac din localitate, a surprins şi accidentat o localnică de 83 de ani, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.
In aceeaşi zi, la ora 17.30, o femeie de 42 de ani, din comuna Frumosu, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, pe raza localităţii de domiciliu, a surprins şi accidentat un bărbat de 52 de ani, localnic, care stătea pe marginea părţii carosabile, îmbrăcat în ţinută de culoare închisă, fărăr elemente fluoresecent – reflectorizante. Soferiţa şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la spital le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (C.Z.)

Vezi si

Patru suceveni au ajuns la spital cu infarct miocardic acut în doar 24 de ore

Aceștia au salvați după ce au primit tratament în cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională În …