Monday , December 5 2022

Patru persoane rănite într-un accident produs la Moara

Un şofer a virat stânga, însă din cauză că nu a acordat prioritate, a intrat în coliziune cu o maşină ce circula regulamentar. Patru persoane au fost rănite 2 accident

La data de 28 martie 2018, la ora 10.25, Aurelian Prindii, de 67 de ani, din comuna Moldoviţa, în timp ce conducea autovehiculul Nissan pe DJ 209C, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Frumoasa spre munici­piul Suceava, a virat stânga, pentru a pătrunde în curtea unei case, însă nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului Mercedes Benz condus de Ionel Costel Vasilovici, de 39 de ani, din municipiul Suceava, care circula dinspre Suceava spre Frumoasa, intrând în coliziune cu acesta.

In urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv a Ioanei Georgescu, de 31 de ani, din municipiul Sucea­va, Ioana Buhac, de 18 ani şi Ioana S., de 16 ani, ambele din comuna Moara, care au fost transportate  la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru ambii şoferi, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au fost anunţaţi telefonic, la ora 17.28 de către personalul de serviciu de la UPU Suceava despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat Areta Prindi, de 63 de ani, din comuna Moldoviţa, care a declarat că a suferit leziuni în urma accidentului rutier şi a solicitat acordarea  de îngrijiri medicale.

În urma evaluării medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzie hemitorace drept”. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

Patru autoutilitare dintr-o parcare din Șcheia au fost distruse de un incendiu (FOTO, VIDEO)

Duminică seara a fost semnalată izbucnirea unui incendiu la o autoutilitară dintr-o parcare de pe …