Tuesday , November 29 2022

Patru izolete de la Ministerul Apărării vor fi trimise la Suceava. Militari specializați în intervenții la dezastre decontaminează și dezinfectează căile rutiere din municipiul SuceavaPatru din cele 15 izolete achizitionate de Ministerul Apararii Nationale vor ajunge la Suceava.

Pentru a veni în sprijinul unităţii medicale sucevene, Ministerul Apărării Naţionale pune la dispoziţie, prin intermediul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” din Iași, patru izolete produse în România din cele 15 achiziţionate de minister, precum şi 10.000 de comprimate de cloramină, echivalentul a 50 de tone de dezinfectant de suprafețe pe bază de clor.

Totodată, pentru sprijinul autorităţilor locale din judeţul Suceava, MApN a dispus ca un detașament din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la Dezastre) „General Gheorghe Teleman”, din subordinea Diviziei 2 Infanterie „Getica”, să acționeze, începând de vineri, 3 aprilie, în sprijinul autorităților locale din municipiul Suceava pentru decontaminarea și dezinfectarea căilor rutiere. (O.S.)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …