Sunday , December 4 2022

Patru indivizi din Vicov, acuzati de sechestrare, arestati preventiv în lipsa, prinsi de politisti

Patru tineri suceveni suspec]i de lipsire de libertate în form\ agravant\, dup\ ce au sechestrat un tân\r pe care l-au luat cu for]a în ma[in\ [i l-au plimbat aproximativ o or\, au fost aresta]i preventiv în lips\ [i au fost apoi prin[i de poli]i[ti [i du[i în arestul IJP Suceava.

Tribunalul Suceava a emis, vineri, în lips\, în recurs, mandate de arestare preventiv\ pentru 29 de zile pentru Ilie S. (22 ani), Ioan B. ( 24 ani) , Ioan I. ( 24 ani), to]i din ora[ul Vicovu de Sus [i Dumitru G. (21 ani), din comuna Vicovu de Jos, pentru lipsire de libertate în mod ilegal în form\ agravant\.
Potrivit IJP Suceava, în vederea punerii în aplicare a mandatelor, s-a constituit o echip\ format\ din poli]i[ti ai Serviciului Investiga]ii Criminale, Serviciului de Interven]ie Rapid\, Poli]iei Ora[ului Vicovu de Sus [i Postului de Poli]ie Vicovu de Jos, care, în urma verific\rilor [i investiga]iilor efectuate, a reu[it prinderea celor patru suspec]i.  Ace[tia au fost prezenta]i Tribunalului Suceava, care a confirmat mandatele de arestare preventiv\, fiind încarcera]i în arestul I.P.J. Suceava.
Cei patru tineri sunt acuza]i c\ în 31 ianuarie au sechestrat un alt tân\r, blocându-i ma[ina în trafic, dup\ care l-au lovit cu o rang\ peste picioare [i l-au urcat cu for]a în autoturismul lor, apoi l-au plimbat pe acesta aproximativ o or\.
Anchetatorii nu au f\cut public\ motiva]ia acestei sechestr\ri, iar presa local\ sus]ine c\ tân\rul sechestrat ar fi avut o datorie fa]\ de cei patru. Judec\toria R\d\u]i a respins propunerea procurorilor de arestare preventiv\ a celor patru, pentru care a fost luat\ m\sura interzicerii p\r\sirii, pe perioada cercet\rilor, a localit\]ii de domiciliu f\r\ încuviin]area organelor de anchet\. Ulterior, Tribunalul Suceava a decis, în recurs, în lips\, arestarea celor patru tineri, iar poli]i[tii i-au prins [i încarcerat. (O.S.)

Vezi si

Foresta a încheiat anul cu o remiză la Bacău

Foresta a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, înregistrată sâmbătă, pe terenul celei de-a …