Patru elevi, două cadre didactice și o studentă, depistați cu COVID

reportersite
09 noiembrie 2020, 17:35

Anchetele epidemiologice desfășurate de inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava în ultimele 24 de ore s-au finalizat cu depistarea a 7 noi cazuri de COVID în sistemul de învățământ. Un caz este al unei studente din Suceava, care urmează cursurile Universității ”Al. I. Cuza” Iași, anul I, iar patru cazuri au fost raportate în rândul elevilor din municipiul Suceava și Gura Humorului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, doi elevi de clasa a XII-a de la Colegiul ”Al. cel Bun” Gura Humorului au fost depistați cu COVID în ultimele 24 de ore, un elev de clasă pregătitoare de la Școala Generală ”Teodor Bălan” Gura Humorului și o elevă de clasa a V-a de la Școala Generală ”Miron Costin” Suceava.
secretarasiteÎn ceea ce privește personalul din unitățile de învățământ, doar două cadre didactice au fost depistate cu acest virus în perioada menționată, fiind vorba despre un profesor de la Școala Gimnazială Satu Mare și o educatoare de la Grădinița cu Program Normal nr. 6 ”Albinuța” Suceava. (O. N.)