Tuesday , June 18 2024

Patru directori ai Holzindustrie Schweighofer, trei de la Radauti si unul de la Sebes, cercetaţi de DIICOT

Șase persoane, inclusiv cu funcţii de conducere în Holzindustrie, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa lemnului din România, sunt urmărite penal în scandalul tăierilor ilegale de lemn din pădurile noastre.Holzindustrie Schweighofer

Procurorii DIICOT au pus sub învinuire mai multe persoane cu funcţii de conducere din cadrul fabricilor din Rădăuţi şi Sebeş ale Holzindustrie Schweighofer, după ce miercuri au făcut mai multe percheziţii la sediile societăţii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Printre suspecţi sunt Nichifor Tofan, directorul fabricii Holzindustrie Schweighofer de la Rădăuţi, precum şi alţi doi directori din cadrul acesteia şi o persoană cu funcţie de conducere din cadrul fabricii de la Sebeş.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au efectuat, miercuri dimineaţa, percheziţii la fabricile din Rădăuţi şi Sebeş ale firmei Schweighofer Holzindustrie, într-un dosar privind comerţ ilegal cu lemne, prejudiciul fiind estimat la 25 milioane de euro, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Anchetatorii au descins şi la sediul social din Bucureşti al companiei.

Percheziţii au fost şi la Direcţii Silvice şi Gărzi Forestiere din Suceava, Alba şi Hunedoara.

Vezi si

A început modernizarea străzii Luceafărului din cartierul George Enescu

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat deschiderea unui nou șantier în zona George Enescu, …

2 comments

  1. In ziua de azi padurea nu este a statului ci a celor ce o păzesc,padurari si șefi de ocoale ,ei controlează tot lemnul

  2. Ei fura intr-o luna 25 milioane!!!Rusine pentru justitia din Romania.

error: