Patronul de la ”Pâinea de aur” a murit duminica noapte, după ce s-a infectat cu coronavirus

reportersite
24 noiembrie 2020, 7:00

Gheorghe Lăcătuș a ajuns la spitalul sucevean în urmă cu trei săptămâni, pentru niște probleme cronice de sănătate. Se pare că acum trei zile a fost diagnosticat si cu Covid 19, omul de afaceri decedand in noaptea de duminica spre luni

Cunoscutul om de afaceri Gheorghe Lăcătuș (68 de ani), proprietarul fabricii de panificație ”Pâinea de aur”, a  murit noaptea trecută, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean.

Se pare că omul de afaceri a ajuns la spitalul sucevean pentru niștre probleme cronice de sănătate, în urmă cu trei săptămâni. Chiar dacă  la internare pacientului i s-a făcut test Covid și a ieșit negativ, acum trei zile a început să prezinte simptome de infectare cu coronavirus și  i s-a făcut un alt test, care de această dată a fost pozitiv.

Conform cadrelor medicale, starea sa de sănătate s-a deteriorate repede și a fost transferat pe secția de ATI, unde din nefericire, a și decedat. ”El, Lăcătuș Gheorghe, a fost primul care a deschis panificația privată din Suceava. Noaptea trecută a închis ochii pentru totdeauna. A urcat la ceruri pentru a veghea la pâinea noastră cea de toate zilele. Dumnezeu să îl aibă în pază”, au transmis angajații  ”Pâinea de aur”. (Cristina RUȘTI)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Romeo Colesniuc 23/11/2020 la ora 13:40 -

    Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace.
    Condoleante familiei.