Saturday , December 3 2022

Patronii uneia din firmele care fac centura Sucevei, implicaţi în scandalul cu prostituatele din showbiz

In presa centrală au fost vehiculate, alături de numele unor bărbaţi potenţi financiar şi cunoscuţi în showbiz ca “amatori de frumos”, şi numele patronilor firmei Straco, una din cele două societăţi care s-au asociat pentru finalizarea lucrărilor de la tronsonul al treilea al centurii Sucevei. Brigada de fetiţe din showbiz-ul bucureştean bate orice concurenţă de pe orice fel de centură a patriei, cu atât mai mult de pe una ca la Suceava, pe care nimeni nu a terminat-o, doar s-au tocat banii 

Patronii uneia dintre firmele care au câştigat lucrările de la cel de-al treilea tronson ale centurii ocolitoare a Sucevei sunt implicaţi, conform presei centrale, în scandalul cu pseudo – vedetele TV din Capitală care se prostituau.crudu


Conform EVZ, care citează surse judiciare pe lista clienţilor VIP ale tinerelor care se prostituau pe sume mult mai mari decât centuristele de rând s-ar afla “asfaltatorii” Alexandru Horpos, Traian Horpos, Vlad Vameşul. Toţi sunt acţionari la firma Straco Group, una din firmele care a primit 1,2 miliarde de lei pentru construcţia autostrăzii Câmpia Turzii – Târgu-Mureş, dar nu s-a jenat nici la contracte de o valoare mai mică cum ar fi cel de la finalizarea lucrărilor pentru al treilea tronson al centurii Sucevei unde suma adjudecată a fost sub şase milioane de lei, fără TVA.
Conform anchetatorilor, fetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV. De altfel, oferta de pseudo-vedete dispuse să îşi vândă trupul bate orice concurenţă de centurile patriei, darămite pe cea de la Suceava unde nu s-a terminat mai nimic de ani de zile.
Printre fetele reţinute deja în dosar şi la care au “poposit” patronii care ne fac centura ar putea fi, conform celor precizate în diverse publicaţii centrale, Diana Gureşoaie – devenită cunoscută după o relaţie cu stelistul Cristi Tănase, zis “Dodel”, de unde şi porecla “Strâmba lui Dodel”. Lavinia Despina şi Ramona Popescu se numără printre femeile reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, pentru audieri, 33 de persoane, între care şi mai multe asistente TV, potrivit unor surse din judiciare. Alături de ele au mai fost reţinute Mirela Dumitru, Emilia Negurici (Emmy), Georgiana Constantin şi Diana Nicoraş. Tinerele sunt cunoscute ca vedete TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de modă iar experienţa cu constructorii de centuri le-ar putea ajuta, în carieră bineînţeles.
Poliţiştii bucureşteni au mai audiat joi, 33 de persoane printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile – “eleva lu’ Mazăre”, Ana Cubaş – o arădeancă a cărei intrare în showbiz a fost după un protest topless în cimitir, Denisa Biţă şi Rellys Tonu. Bineînţeles că declaraţiile erau de genul “sunt nevinovată!” sau “nu cunosc persoanele în cauză”. Cert este că foarte multe dintre ele s-au remarcat în spaţiul public printr-o conduită care numai la etică nu trimitea cu gândul.
După cum a relatat presa centrală, ancheta a pornit în 2014 pentru destructurarea unei reţele mari de proxenetism. Din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, “sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”. O sumă derizorie în raport cu banii pe care oameni potenţi financiar îi fac şi din contracte cu statul. Deocamdată, ei au fost strecuraţi – pe surse – în diverse publicaţii centrale, însă nu s-a luat vreo măsură şi în privinţa lor. (D.P.)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …