Thursday , February 2 2023

Pasageră rănită ușor într-un accident produs în apropiere de Pojorâta

O mașină a derapat în curbă și a intrat pe contrasens, lovind un VW Passat, care a fost proiectat într-un parapet metalic. Femeia rănită se afla pe locul din dreapta față în Passat

Duminică, 29 decembrie, în jurul orei 14.20, Victoria A., de 29 ani, din comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea un VW Golf  pe DJ 175, în afara localității Pojorâta, având direcția de deplasare spre DN17, la ieșirea dintr-o curbă la stânga, neadaptând viteza, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în derapaj, a intrat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală stânga cu autoturismul VW Passat condus regulamentar de Constantin H., de 30 ani, din comuna Breaza. Mașina lovită avea pasageri pe locul din față dreapta și în spate. În urma impactului auto WV Passat a fost proiectat în parapetul metalic tip elastic montat pe sensul său  de mers.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a Argentinei Ş., de 49 ani, din comuna Sadova, pasageră pe locul din dreapta față.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, apoi li s-a prelevat câte o mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …