Tuesday , December 6 2022

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni. Peste 800 de candidați care au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice sunt așteptați la evaluarea scrisă, cu condiția de a prezenta dovada vaccinării, a trecerii prin boală în ultimele 6 luni sau a rezultatului negativ în urma testării pentru virusul SARS-COV-2, conform normelor legale în vigoare.

”La intrarea candidaţilor în spaţiul unde are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea în copie (certificat verde digital Covid-19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs. Candidaţilor care nu fac dovada că se află într-una din situaţiile de mai sus nu li se va permite accesul la probe şi procedura de admitere pentru aceştia va înceta”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava. De asemenea, candidații sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei.

Pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie 2021, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 263 de locuri, din care 3 pentru romi și 2 pentru alte minorități. Examinarea medicală se realizează pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale. Sunt declarați admiși candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale. (O. NUȚU)

 

Vezi si

Cum îi putem sprijini pe sucevenii evacuați în urma exploziei

Prefectul Alexandru Moldovan a anunțat luni modalitățile prin care pot fi sprijinite financiar sau cu …