Sunday , July 3 2022

Parcarea din spatele Bazarului a fost dată în folosință

Parcarea din spatele Bazarului a fost modernizată, pietrișul fiind înlocuit cu pavaj, realizându-se 115 locuri de parcare, trei dintre ele fiind destinate persoanelor cu dizabilități.

„Am relocat niște chioșuri, am regândit repoziționarea acestora și a ieșit un lucru bun și util”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

Acesta a arătat că se lucrează și la realizarea sistemului de încălzire a Bazarului. „Se lucrează și la încălzirea centrului comercial, aceste lucrări fiind realizate pentru ca atât comercianții, cât și cumpărătorii să aibă parte de cele mai bune condiții”, a precizat Lucian Harșovschi.

Pe de o parte, el a mai declarat că vor mai fi și alte obiective de investiții care vor fi prezentate în perioada următoare dând asigurări că „Nu ne oprim aici! Continuăm!”. (D.P.)

Vezi si

Două fete de 16 ani și un băiat de 18 ani s-au răsturnat cu un Mercedes la Bivolărie-Vicovu de Sus. Toți trei au fost răniți, tânărul fiind în stare foarte gravă

Sâmbătă seara, în jurul orei 21, pe raza localității Bivolărie – Vicovu de Sus, un …