Thursday , June 1 2023

Panourile publicitare de pe trotuare și lădițele cu care sunt blocate locuri de parcare, îndepărtate de Primărie

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, luni, 20 martie, că în cadrul campaniei de curățenie de primăvară municipalitatea suceveană îndepărtează atât panourile publicitare amplasate pe trotuare, cât și divesele obiecte folosite pentru “rezervarea” de locuri de parcare.

„Nu blocați accesul pietonilor cu panouri stradale publicitare! Amplasarea panourile stradale pe trotuare este interzisă, un lucru cunoscut, dar nu de toată lumea. Motiv pentru care, curățenia de primăvară a început și prin ridicarea panourilor publicitare amplasate pe trotuarele din municipiul Suceava, după ce persoanele care le dețin au fost notificate de Poliția Locală în prealabil. Mai mult, rezervarea locurilor de parcare este interzisă și am făcut colecție și de lădițe/cauciucuri/diferite „blocatoare”. Regulile sunt făcute pentru a fi respectate, iar curățenia odată făcută, trebuie menținută!”, a atras atenția viceprimarul Sucevei.

După cum se poate observa și din imagini, viceprimarul a mers personal să ridice unele elemente publicitare care s-ar putea încadara la out-door și care deranjau în ceea ce privește amplasarea exactă pe domeniul public. (D.P.)

Vezi si

Profesorii protestatari au încheiat a doua săptămână de grevă generală cu un marș la care s-au alăturat elevi și prorectorul USV Mihai Dimian (FOTO, VIDEO)

”Suntem în a doua săptămână de grevă generală și nu ne vom opri. Să arătăm …

One comment

  1. Unde anume a anunțat, luni, 20 martie Lucian Harșovschi? La CNN, la radio shantz, pe feisbuk?
    Ca nu e clar pentru toti. Si daca aduna semnele publicitare de pe trotuare ce face cu ele primaria?
    Curios doar