Monday , January 30 2023

Pagube de 150.000 de lei produse de un incendiu la Vulturești

incendiu


La data de 23 iulie 2018, la ora 20.40, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vulturești au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Merești, comuna Vulturești.

La sosirea echipajelor ardeau anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate. Incendiul a fost stins la ora 00.00.

Au ars un adăpost de animale, un depozit de furaje și alte anexe pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp, precum și acoperișul casei de locuit pe aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 100 de baloți de lucernă și tâmplărie din PVC și s-au degradat pereții locuinței și obiecte casnice. Paguba totală a fost estimată la 150.000 de lei.

Incendiul a izbucnit din bucătăria gospodăriei, cel mai probabil din cauza flăcării provenite de la aragazul lăsat nesuprave­gheat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat trei locuințe învecinate, cu anexele aferente. (D.Z.)

 

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …