Saturday , December 3 2022

Pădurar agresat într-un service auto din Moldovita. Polițiștii s-au autosesizat

Un pădurar în vârstă de 29 de ani a fost agresat într-un service auto din localitatea Moldovița. Acesta nu a depus plângere la Poliție, dar oamenii legii s-au autosesizat în acest caz. Un pădurar în vârstă de 29 de ani a fost agresat în curtea unui service auto din localitatea Moldovița. Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri, iar bărbatul a avut un conflict cu proprietarul atelierului, relateaza Mediafax.

„Este vorba de un incident petrecut miercuri în care un bărbat de 29 de ani a fost agresat de un altul de 40 de ani în curtea unui service auto, după ce între cei doi a izbucnit un conflict. Bărbatul în vârstă de 29 de ani le-a povestit joi polițiștilor din kocalitate ce s-a întâmplat, iar aceștia s-au autosesizat, în cauză fiind efectuate cercetări într-un dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. Acesta susține că niciunul dintre cei doi bărbați implicați în conflict nu a depus plângere la poliție.

Polițiștii nu exclud ca între cei doi să existe un conflict mai vechi, care să aibă legătură cu administrarea pădurilor, dar continuă cercetările în acest caz. (Mediafax)

 

Vezi si

Șofer de TIR ucrainean, oprit la PTF Vicov pentru că nu avea permis de conducere corespunzător

În data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a …