Friday , May 7 2021

Pacienții Spitalului Județean vor primi meniu special de Paști

In fiecare zi de vineri, pe site-ul unității spitalicești se va publica meniul pacienților pentru săptămâna următoare  

 Conducerea Spitalului Județean Suceava a anunțat că pacienții vor beneficia de meniu special în ziua de Paște iar preotul unității spitalicești va oficia o slujbă religioasă. ”Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava va aduce bucuria Sfintelor Sărbători Pascale în inimile pacienţilor prin servirea unui meniu specific din care nu vor lipsi ouăle roşii, pasca, cozonacul, friptura şi borşul de miel. Preotul spitalului va oficia o scurtă slujbă pentru binecuvântarea bucatelor pentru a aduce spiritul sărbătorilor în sufletul tuturor celor internaţi dar si a cadrelor medicale, iar fiecare pacient va primi la micul dejun în prima zi de sărbătoare, un pacheţel cu Paşti (pâine cu vin sfinţită în Joia Mare)”, a declarat medicul Alexandru Calancea, managerul Spitalului Județean Suceava.

În același timp, reprezentanții spitalului sucevean fac apel către aparţinători, să nu aducă alimente pacienţilor, deoarece Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava face toate eforturile pentru ca aceştia să simtă bucuria Sfintelor Sărbători chiar dacă se află pe un pat de spital.

Începând cu data de 09 aprilie 2021 pe site-ul unităţii se va publica meniul conceput săptămânal, în fiecare vineri, pentru săptămâna următoare. (C.R.)

Vezi si

Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii

Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase …