Monday , January 30 2023

Pacient rrom scos cu poliția din UPU, după ce a amenintat cu cuțitul o asistentă

Polițiștii i-au dat drumul după numai câteva ore, iar bărbatul s-a întors la spital cu o ceata de confrati sa o caute pe asistenta cu pricina, care a scapat doar pentru ca a reusit sa iasa pe o alta usa. Nu e clar unde erau paznicii tocmiti pe bani multi de Spitalul Judetean

O asistentă din Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Judetean Suceava a fost amenințată cu un cuțit de un pacient de etnie rromă, pentru că nu a fost consultat când a dorit el. Incidentul extrem de grav s-a produs ieri la Spitalul Județean Suceava. Individul de etnie rromă s-a prezentat la secția UPU a unității spitalicești, cerând să fie internat. O asistentă i-a transmis că este nevoie ca un doctor să-l consulte pentru a putea fi internat.

În acel moment, bărbatul a devenit extrem de agresiv, a scos un cuțit și a amenințat-o pe asistentă că o va înjunghia. Spiritele s-au calmat abia după ce în zonă și-a făcut apariția un echipaj de poliție, ca urmare a unui apel făcut la 112.

Scandalagiul a fost dus la sediul Poliției Municipale Suceava, după care a fost lăsat să plece. Acesta a scăpat basma curată, practic, doar cu o amendă.

Imediat după ce s-a văzut înapoi în stradă, rromul a revenit la Spitalul Județean Suceava, însă de această dată nu singur, ci însoțit de mai mulți amici. Individul a precizat că s-a întors pentru a-și duce amenințările la capăt, asistenta vizată scăpând doar pentru că a părăsit unitatea medicală pe o altă ușă.

Gașca de rromi a mai mișunat o perioadă pe lângă spital, după care s-a făcut nevăzută, nu înainte de a băga spaima printre doctorii și asistentele de la Spitalul Județean Suceava. (C.R.)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …

3 comments

  1. Polițiști erau și ei frați de cruce cu roomi! Pana nu moare cineva politia nu face nimic. Poate fi și frica politiei?!

  2. Exact. I-au dat drumul cu o amenda parca ar fi parcat pe trotuar! Chiar trebuie sa se intample tragedia pentru ca politia sa ia masuri corecte?

  3. rusine cu asapolitie, au ajuns tiganii sa ne ameninte . De ce nu a fost inchis tiganul ?