Tuesday , September 27 2022

Pacient obez refuzat la internare de medicii de la Spitalul Falticeni

spital falticeni

Barbatul avea bilet de trimitere cu recomandare de internare de la Spitalul Judetean. El a ajuns la Spitalul Falticeni cu ambulanta. 
Caz tulburător la Fălticeni. Un bărbat de 45 de ani cu obezitate morbidă şi probleme cardiace a fost trimis acasă de medicii de la Spitalul Municipal. Asta deşi ajunsese acolo cu o ambulanţă specială de la Spitalul Judeţean din Suceava şi avea bilet de trimitere pentru internare. Bărbatul cântăreşte peste 250 de kilograme, informeaza Digi 24.
Managerul Spitalului din Fălticeni spune că doctoriţa care l-a preluat de la ambulanţă l-a pansat la picioare şi l-a trimis acasă pentru că bolile de care suferă nu au nevoie neapărată de spitalizare. În plus, ar fi trebuit să fie anunţaţi telefonic de medicii de la Suceava că bărbatul are nevoie de internare.
Managerul de la Fălticeni este contrazis, însă, de medicul care l-a tratat pe pacient la spitalul din Suceava. Acesta l-a trimis cu o scrisoare medicală, iar recomandarea era clară: să fie internat. Bărbatul de peste 250 de kilograme suferă de obezitate morbidă, ulcer varicos şi are şi probleme cardiace.
Pacientul a ajuns, luni, la spitalul din Fălticeni cu hernie ombilicală. Medicii de acolo l-au trimis la Suceava cu o ambulanţă specială a ISU, unde a fost investigat şi a primit tratament pentru hernie şi pentru ulcerul varicos, apoi l-au trimis înapoi la Fălticeni. Acolo, după ce a fost refuzat de medici, un apropiat l-a luat cu maşina personală şi l-a dus în faţa blocului. Conform Digi 24, după ce a stat aproape şapte ore pe o bordură în faţa blocului, a fost chemată din nou ambulanţa, barbatul fiind dus din nou la spital, medicii urmand sa decida la ce sectie il interneaza.

Vezi si

Cele mai mari note la proba de interviu de luni au fost acordate candidatelor la funcțiile de conducere vacante de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava

Este vorba despre profesoarele Silvia Nuțu, candidata la postul de director, și Gabriela Cazac, care …

One comment

 1. ANCHETA, JUDECATA SI PEDEAPSA pentru cine nu respecta procedurile.
  ce astepta parchetul? ce asteapta institutiile cu atributii de comanda, coordonare, control? ce asteapta managementul medical? ASTEPTAM IAR SA MOARA OAMENI? ce daca omul are obezitate? cu atat mai mult trebuia mai bine tratat!
  mentalitate tribala la FALTICENI este putin spus.
  OAMENII ASTIA NU-SI FAC TREABA PT. CA N-ARE CINE SA DEA CU EI DE PAMANT SI SA-I LASE FARA SERVICIU.
  articolul asta este citit de mii de persoane, asteptati cumva cateva mii de sesizari?
  NU VA E RUSINE?
  AM SA TRIMIT LINKUL ACESTUI ARTICOL MINISTRULUI SANATATII SI DR. ARAFAT !!!!
  la munca de jos cu magarii cu diplome, afara din sistemul medical cu cei care nu-si fac treaba, FISA POSTULUI !!!
  la falticeni nesimtirea este INFINIT MAI MARE in sistemul medical decat obezitatea acestui om !