Sunday , December 4 2022

Pacient cu COVID-19 în stare gravă, dus din Suceava la Bucureşti cu o aeronavă C-27J Spartan

Un pacient în stare gravă, confirmat cu noul coronavirus, a fost dus sâmbătă din Suceava la Bucureşti. Zborul a fost efectuat cu o aeronavă de tip C-27J Spartan.

O aeronavă de tip C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, a efectuat, sâmbătă, la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, o misiune umanitară de urgenţă pe ruta Bucureşti – Suceava şi retur.

Zborul a fost efectuat pentru transferul unui pacient aflat în stare gravă, confirmat pozitiv SARS-CoV-2.

Aeronava a avut la bord o echipă a SMURD Bucureşti, precum şi un modul de izolare dotat cu aparat de ventilaţie mecanică şi o grupă pentru decontaminarea personalului şi a echipamentelor, anunţă Ministerul Apărării. (Mediafax)

Vezi si

Foresta a încheiat anul cu o remiză la Bacău

Foresta a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, înregistrată sâmbătă, pe terenul celei de-a …

No comments

  1. Cu siguranta mai existau la limita dintre viata si moarte si alti pacienti.
    Sunt doar curioasa, stiu ca nu voi afla niciodata raspunsul la intrebarea: Pe ce criteriu s-a facut selectia persoanei trimisa la un spital din Bucuresti?
    In ce priveste omul pentru care s-a luat aceasta decizie, indiferent cum, eu ii doresc multa sanatate, fiecare suflet conteaza.

  2. Bravo. Pentru asta trebuie folosite toate mijloacele. Nu pentru cacaciosi ca Iordache care-si cheama singur elicopterul sa-l duca unde vrea el.