Saturday , April 20 2024

Ordin de protecție provizoriu emis împotriva unui bărbat care și-a luat la bătaie întreaga familie

Sâmbătă, la orele 17:40, polițiștii din Dărmănești au fost sesizați prin 112 de către R. Sabina, de 20 ani, din Pătrăuți,  despre faptul că  tatăl acesteia, R. Sorin, de 39 ani, este agresiv și a lovit mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au aflat că C. Mihai, de 26 ani, trăiește în concubinaj cu R. Sabina și locuiește efectiv la domiciliul tatălui acesteia, R. Sorin din Pătrăuți. Sâmbătă după-amiaza, C. Mihai în timp ce se afla în locuința lui R. Sorin, împreună cu acesta și familia acestuia, pe fondul unor discuții contradictorii, acesta din urma a devenit agresiv, a tras-o de păr pe soția sa, R. Monica, de 39 ani, iar când C. Mihai a intervenit pentru a aplana conflictul, l-a lovit cu pumnul în zona feței. Tot în același moment a incercat să intervină și fiul acestuia, R. Alin, de 16 ani, care de asemenea, a fost împins de către tatăl său.

Agresorul, R. Sorin, care a recunoscut că a provocat scandal la domiciliu și că i-a agresat fizic pe membrii familiei sale.

Polițiștii au întocmit formularule de evaluare a riscului ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent asupra vieții și integrității numiților R. Monica, R. Sabina, R. Alin și C. Mihai, fiind emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui R. Sorin pe o perioadă de 5 zile (120 ore), agresorul fiind evacuat.

Vezi si

Bucură-te de „Egg-straordinary Easter”, la Iulius Mall Suceava!

Poți câștiga un voucher de 1.000 de euro la ABAU – metal decor –, un …