Friday , May 7 2021

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști pentru bărbat de 53 de ani care și-a jignit și amenințat mama de 72 de ani

Duminică seara, la ora 19.00, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a fost sesizată  de către o femeie de 72 ani, localnică, despre faptul că fiul face scandal. S-a luat legătura cu apelanta, care a relatat faptul că în jurul orei 17:30,  la domiciliul acesteia s-a prezentat fiul ei de 53 ani, din aceeași localitate.

Politie, masina, Obiectiv

Având în vedere o discuție în contradictoriu, bărbatul de 53 de ani i-ar fi adresat cuvinte jignitoare, ulterior acesta plecând. S-au efectuat verificări în zonă, iar pe str. Stadionului din Municipiul Rădăuți, a fost identificat bărbatul de 53 de ani, care fiind întrebat cu privire la cele sesizate, a comunicat faptul că a avut un conflict cu mama sa, infirmând faptul că ar fi amenințat-o pe aceasta.

Având în vedere relația tensionată dintre cei doi, s-a procedat la întocmirea unui formular de evaluare al riscului, rezultatul fiind că există risc iminent asupra integrității corporale a femeii, ca urmare fiind emis în acest sens un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Femeia de 72 de ani a depus plângere scrisă privind cele reclamate. În cauză se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

Vezi si

Sute de copii nevaccinați împotriva rujeolei, după ce DSP a epuizat dozele ROR încă de la sfârșitul anului trecut

Medicii de familie au început să se confrunte cu tot mai multe cazuri de rujeolă. …