Saturday , May 25 2024

Ordin de protecție emis împotriva unui individ din Pojorâta care și-a lovit soția. Ambii erau băuți

Luni seara, în jurul orei 19:03, polițiștii au fost sesizați prin  112  de către M. Cristina din Pojorâta cu privire la faptul că soțul acesteia,  M. Constantin, este băut și a lovit-o.

Polițiștii deplasați la fața locului au aflat că, în jurul orelor 18.30-19:00, bărbatul fiind în stare de ebrietate a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic și verbal pe soția acestuia..

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există un risc iminent, fiind emis în acest sens ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile împotriva agresorului, M. Constantin.

De asemenea, femeia a formulat plângere prealabilă împotriva soțului său, pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”.  Cele două persoane au fost testate cu aparatul etilotest din dotare, rezultând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării femeii și 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării bărbatului.

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …