Thursday , July 18 2024

Ordin de protecție emis de polițiști împotriva unui individ gelos peste măsură pe femeia cu care e căsătorit de 13 ani și are doi copii mici

Vineri seara, în jurul orei 22:30, polițiștii din Șcheia au fost sesizați de către  M. Ionela cu privire la faptul că soțul ei, M. Andrei, provoacă scandal la locuința de domiciliu.

Cei doi sunt  căsătoriți de aproximativ 13 ani și au împreună 2 copii, iar în ultima perioadă între ei  au apărut diverse conflicte, iscate de episoade de gelozie. Vineri seara,  în jurul orelor 21:40, femeia s-a deplasat pe drumul  din fața locuinței sale, pe strada Univeristății,  din Bulai –  Moara, iar în momentul în care a intrat cu mașina în curte, fără motiv, soțul ei a început să facă scandal și să arunce cu obiecte, fără însă a o lovi pe femeie.

Polițiștii deplasați la fața locului au completat  formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit că există un risc iminent și au emis un ordin  de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile împotriva agresorului, M. Petru.

De asemenea, femeia a declarat  că dorește să depună plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Distrugere” .

De asemenea,  s-a dispus evacuarea agresorului  din locuința comună din  Bulai – Moara, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față casă, de soția sa și cei doi copii.

Vezi si

Gospodărie din Ipotești, distrusă de un incendiu pornit de la un aragaz nesupravegheat

Joi, în jurul orei 12.30, a fost semnalat un incendiu la o casă de locuit …