Saturday , December 10 2022

Orban: Decizia de testare în cazul lui Gheorghe Flutur – cât se poate de corectă; orice speculaţie e cinică

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că decizia ca preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să fie testat pentru noul coronavirus a fost cât se poate de corectă şi acesta este tratat ca orice pacient în spital, iar “o speculaţie pe acest subiect este cinică”.


“Gheorghe Flutur a fost testat pentru că era contact într-o anchetă epidemiologică şi normal să fie testat, aşa cum sunt testate persoanele într-o anchetă epidemiologică. Domnul Flutur este diagnosticat, faptul că s-a luat decizia să fie testat, fiind contact nu al unei persoane, al unor persoane care au fost diagnosticate pozitiv, este o decizie cât se poate de corectă, dovada faptului că a fost diagnosticat pozitiv. Domnul Flutur este tratat în spital, ca orice pacient, are parte de acelaşi regim pe care îl are orice pacient în spitalul Suceava. După părerea mea, orice speculaţie legată de acest subiect este o speculaţie cinică, care ignoră o situaţie de fapt în care preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, mi s-a părut că a avut o conduită cât se poate de corectă”, a afirmat Orban, întrebat în legătură cu testarea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava.
Conform Agerpres, el a spus că Flutur a manifestat o grijă constantă faţă de sănătatea cetăţenilor prin investiţiile din spitale.
“Mai mult decât atât, este unul dintre cei mai buni preşedinţi de CJ, care a manifestat o grijă constantă faţă de starea de sănătate, faţă de investiţiile din spitale şi, până la cazurile care au apărut în spitalul de la Suceava, a susţinut un program de investiţii extrem de important”, a adăugat Orban.

Vezi si

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum …

No comments

  1. da domnule Orban,flutur este un bun presedinte de cj care a manifestat o deosebita grija pentru sanatatea sa .Flutur este un mare DICTATOR cine nu face ce spune el este eliminat politic.Tov.flutur are apucaturi de comunist.